Whitepaper Samenvatting

Kennis delen en samenwerken voor digitaal onderwijs op maat

Kennis delen en samenwerken voor digitaal onderwijs op maat

06-04-2017FinalistNLWhitepaper

ICT wordt net als energie een nutsvoorziening die studenten en docenten eenvoudiger in staat stelt kennis te delen en onafhankelijk van locatie en tijd samen te werken. Dat zijn namelijk noodzakelijke randvoorwaarden voor digitaal onderwijs op maat.

Voor het realiseren daarvan moeten vaak de nodige muren worden doorbroken, omdat applicaties niet of onvoldoende zijn geïntegreerd en zowel het inloggen als de beveiliging van gebruikersgegevens met verschillende oplossingen is georganiseerd. Als ICT-manager van een MBO- of HBO onderwijsinstelling bent u verantwoordelijk voor het vertalen van de visie van uw organisatie naar een toekomstbestendige ICT-architectuur en -infrastructuur. Een taak die de komende jaren complexer wordt dan ooit tevoren, met zowel kansen als bedreigingen.

Gelukkig staat u er niet alleen voor want Finalist kan jarenlange ICT-kennis en onderwijservaring toevoegen. Deze roadmap geeft u een impressie

Registratie vereist

Sorteer op:
 
Toon:

{{item.texts[0].title}}

{{item.texts[0].title}} {{item.published | date:'dd-MM-yyyy'}}{{item.supplier.fullName}}{{item.language}}{{item.texts[0].class}}
 

Uw account

Meld u nu gratis aan als member voor toegang tot alle beschikbare whitepapers, reference cases en andere informatieve documenten!
Powered by
De Nationale Onderwijstentoonstelling

Top IT vacatures in het Onderwijs

 
Powered by: ICTwerkt.nl