Whitepaper Samenvatting

De voordelen van een online communicatie platform (OCP) bij Universiteit Utrecht

De voordelen van een online communicatie platform (OCP) bij Universiteit Utrecht

06-04-2017FinalistNLReference Case

Voor (toekomstige) studenten is het belangrijk dat zij de informatie die zij zoeken met betrekking tot hun Universiteit goed kunnen vinden. Om dit te bereiken moest er een oplossing gebouwd worden waar de grote hoeveelheid informatie op een overzichtelijke manier te vinden is. Daarom is er gekozen voor een OCP.

Aangezien er voor de eerste website Drupal als CMS is gebruikt, lag het voor de hand om ook de overige sites in Drupal te realiseren. Een voorwaarde vanuit de Universiteit Utrecht was dat er flexibel pagina’s aangemaakt konden worden die er goed uitzagen op zowel desktop, tablet en mobiel. Door de ontwikkeling van enkele templates die verder flexibel opgebouwd kunnen worden, was er een consistente ‘look and feel’. Vervolgens werd de studentensite ontwikkeld op basis van de corporate website, waarna specifieke onderdelen werden toegevoegd. Lees meer over hoe, wat en waarom bij de Universiteit Utrecht in deze reference case.

Registratie vereist

Sorteer op:
 
Toon:

{{item.texts[0].title}}

{{item.texts[0].title}} {{item.published | date:'dd-MM-yyyy'}}{{item.supplier.fullName}}{{item.language}}{{item.texts[0].class}}
 

Uw account

Meld u nu gratis aan als member voor toegang tot alle beschikbare whitepapers, reference cases en andere informatieve documenten!
Powered by
De Nationale Onderwijstentoonstelling

Top IT vacatures in het Onderwijs

 
Powered by: ICTwerkt.nl